Activiteiten voor kinderen onder 2 jaar

Activiteiten voor kinderen onder 2 jaar

Gastouder Hilversum

Het is het doel van een gastouder om aan de behoeften van de kinderen te voldoen en een “Lovely Family” sfeer te handhaven. Een gastouder zorgt voor de kinderen en beslist hoe aan die behoeften kan worden voldaan als de kinderen die behoeften niet hebben. Werkende moeders die overwegen hun baan op te geven om thuis voor de kinderen te zorgen, moeten er goed op letten dat zij tegemoet komen aan de emotionele behoeften van de kinderen, en zo mogelijk ook aan de emotionele behoeften van de ouders, en zij zullen wellicht ook gebruik willen maken van alle beschikbare bronnen van kinderopvangondersteuning.

Een gastouder is een gastouder, wat betekent dat hij of zij een tijdelijke verzorger is bij afwezigheid van een ouder om de zorg te verlenen. Dit is niet hetzelfde als ¾ of parttime misschien een verzorger zijn. Het is een van de mindere verantwoordelijkheden van het ouderschap.

Het belangrijkste doel van een echte gastouder is samenkomen en genieten van de schoonheid van de kinderen. Een gastouder wordt echter opgeleid op andere gebieden zoals voeding, discipline, enzovoort. Het belangrijkste doel is het bieden van ouderlijk geluk, kameraadschap en vermaak.

De activiteiten moeten verschillen naargelang de leeftijd van de kinderen. Hieronder staan enkele suggesties voor activiteiten voor kinderen jonger dan 2 jaar. Met hieronder enkele suggesties als u kinderen heeft die van jonger naar ouder kunnen gaan.

1 tot 5 jarigen: Help uw kind heel goed met andere kinderen te spelen. U kunt een spel sportief spelen en uw kind de kans geven om te winnen of te verliezen. Het geven van speelgoed of geld bij spelletjes die u met uw kind speelt, biedt uw kind een goede gelegenheid om de resultaten van winnen of verliezen te ervaren en zal helpen bij het disciplineren.

6 tot 12 jarigen: Geef je kind spelletjes of hou van dieren. Dieren kunnen wel of niet werken, vooral voor de allerkleinsten. Een kind onder de 1 ½ jaar kan de regels niet begrijpen, het kent geen tweelingen. Uw kind leren snel of niet achteruit te lopen is een van de basistaken van het kind. Een ander goed hulpmiddel is het spelen van spelletjes met uw kind, verliezen voor uw kind en afpakken voor uw kind. Kinderen die slecht gekleed zijn, vooral onder de 1 ½, moeten worden gekleed volgens de leeftijd.

1 tot 2 ½ jaar oud: Het kind op deze leeftijd moet in staat zijn de richting van de activiteiten die worden gespeeld te volgen. Zij begrijpen misschien niet de regels van verschillende spelletjes, maar kunnen wel begrijpen dat als zij een speeltje van een ander kind afpakken, zij iets terug moeten doen. Wees voorzichtig met kinderen jonger dan 1 ½, zij kunnen de regels nog verder opdringen.

2 tot 4 jarigen: Sociale interactie is de sleutel tot het kweken van sociale sociale routines en vaardigheden. Help uw kind een teamlid te worden door bij sommige activiteiten de hoofdrol te spelen, zodat uw kind begrijpt dat het goed is dat iedereen deelt.

4 tot 6 jarigen: Spelletjes spelen waarbij uw kind betrokken wordt bij het spelen. Speel spelletjes waarbij je moet luisteren en om de beurt moet spelen met anderen. Maak de spelletjes leuk, zodat uw kind geniet van het spelen en niet alleen maar streeft naar de overwinning. Een denkbeeldig spel waarbij kinderen vertellen wat ze hebben en aan beide kanten eerlijk spelen, is een voorbeeld van een spel waarbij kinderen gedragingen als delen oefenen. Een spel is een spel tot iedereen zijn deel heeft. Nogmaals, zorg ervoor dat de spelletjes leuk zijn en zorg ervoor dat de spelregels eerlijk en rechtvaardig zijn. En als kinderen vaker ruzie maken, laat ze dan schikken om de ruzie te voorkomen. In sommige gevallen kunnen kinderen leren dat als ze niet met hun broers of zussen spelen, ze ook de middelen die het andere kind heeft, zullen verliezen.

6 tot 9-jarigen: Laat de kinderen langdurig TV kijken en telefoneren terwijl u oppast. Laat uw kinderen zien dat het beter is om samen te zijn en met het gezin te praten en te babbelen in plaats van beide te doen.

Het is het doel van een gastouder om aan de behoeften van de kinderen te voldoen en een “Lovely Family” sfeer te handhaven. Een gastouder zorgt voor de kinderen en beslist hoe aan die behoeften kan worden voldaan als de kinderen die behoeften niet hebben. Werkende moeders die overwegen hun baan op te geven om…