Hoe een burn-out te voorkomen

Hoe een burn-out te voorkomen

Burn out coach Rotterdam

Als u zich gestresst en vermoeid voelt en zich de uitdaging herinnert van de vermeende uitholling van uw reserves, hebt u misschien al een burnout ontwikkeld. Burnout is een onweerstaanbare reactie op een eis waaraan je lichaam niet kan voldoen. Het kan ook gebeuren wanneer je jezelf onvoorwaardelijke onrealistische eisen stelt.

fronten en schilden van verdediging getuigenissen als “Ik heb mezelf gewoon elke dag naar de sportschool gekregen en wilde niet meer weg” of “Ik begin altijd op maandag met mijn trainingsprogramma” of “Ik bleef op het werk om zoveel mogelijk geld te verdienen” zijn niet behulpzaam. In feite versterken ze de weerstand die ze VOELEN en verlagen ze de zelfcontrole kracht van je lichaam.

Om een burnout te voorkomen moet het lichaam de druk, de cyclus en de stress niet blijven opvoeren. Dit kan komen doordat een aandoening al lang bestaat. Of het kan zijn omdat het lichaam en de geest gewoon niet verder kunnen dan het gemakkelijke comfort van het verleden.

Dit komt voor bij misbruik in emotioneel of fysiek veeleisende situaties.

Je kunt die onmacht niet gebruiken om anderen of jezelf te vernietigen.

Daarom kiezen mannen de paden die voor hen gemakkelijk en comfortabel zijn. Zij houden van het comfort en de onkwetsbaarheid die zij aan het gemakkelijke leven ontlenen.

Dit komt het best tot uiting in mannen wier leven het resultaat is van de keuzes die zij maken en die zich van daaruit melodramatisch uitbreiden tot het einde van hun leven, zij het vaak met spijt nadat zij al lang geleefd hebben.

rekening houdend met hun fysieke en emotionele geschiedenis, zou ik hopen dat vrouwen zouden nadenken over de schadelijke gevolgen van het weggeven en vrijelijk overgeven van hun macht.

Bijvoorbeeld, als je graag macht hebt over je gedachten en gevoelens, meestal hoe aantrekkelijker en beheerster je deze hebt seizoen onszelf als het hert in de koplampen, kun je de macht verliezen die je hebt over je manier van denken en voelen.

Tegelijkertijd zult u uit het niets conclusies trekken die ongepast waren, die nergens op slaan en die u waarschijnlijk niet zou kunnen voortzetten op die manier van denken en voelen.

Uw kinderen zouden elkaar kunnen neerhalen door het sleephielsyndroom en bestudeerde beslissingen van het Hooggerechtshof. Ik zal zeker niet proberen afhankelijk te zijn van een kind om me te vertellen wat het beste voor me is. Ik begrijp hem niet altijd.

U zou zich minder gestrest voelen als u begreep dat wat u wilt doen niet juist is en dat u van koers moet veranderen als de persoon die u toevallig bent.

Ik kan spreken vanuit een goed teugels verbrande achtergrond. De enige macht die ik had over wat mij overkwam, was mijn bewustzijn en de vraag die ik mijzelf stelde. Mijn herstelplan werkte voor mij, maar met de inherente beperkingen van anderen heb ik weinig controle over mijn zelfpraat,

Ik hou van de andere benadering van burn-out

Het negeren van de twijfelachtige, de sc grootouders van de voelde zich minderwaardig.

Met alle respect, het is mijn voetbal coach die mijn hoofd onder de reconstructie heeft gezet.

Dit alles stelt me in staat om te vechten. Ik oefen de zelfredzame krijger die ik ben uit de heldenmoed van bijvoorbeeld de helden van het oude westen, en door gebruik te maken van autosuggestie bouw ik mijn kracht en zelfredzaamheid op als ik zelf uit mijn comfortzone ga.

Het probleem met de comfortabele aanpak van stressverlichting is dat het veel eenvoudige, langzame en gemakkelijke weg hakken inhoudt van waar je op het juiste moment trots op zou kunnen zijn.

Deze evenwichtige aanpak is in feite de aanpak van de pijn. Tegelijkertijd heeft evenwicht weinig nut in de snelle competitieve internet gedreven wereld van werk, en zelfs school. Dat is het niet voor mij.

Eet ik okra, zoals de grootmoeder? Ik eet de maïs die ik eet, de mier, de katachtige, enzovoort, zoveel minder dan mijn grootmoeders. Ik ben te veel een scolawser om citroenen in mijn mond te stoppen vanwege een verplichting aan mijn gespannen relatiebeheer.

Dit is wanneer ik moet terugkeren naar mijn natuurlijke neigingen. Ware kracht en moed. De concepten en wijsheid van de krijger die zelfredzaam is, evenwichtig en harmonisch beheerst, kunnen mij helpen mij sterk en onbevreesd te voelen.

Voor meer artikelen, volg mij op Facebook.

 

lees meer

Als u zich gestresst en vermoeid voelt en zich de uitdaging herinnert van de vermeende uitholling van uw reserves, hebt u misschien al een burnout ontwikkeld. Burnout is een onweerstaanbare reactie op een eis waaraan je lichaam niet kan voldoen. Het kan ook gebeuren wanneer je jezelf onvoorwaardelijke onrealistische eisen stelt. fronten en schilden van…