Hoe een coach het verschil kan maken

Hoe een coach het verschil kan maken

Coach Utrecht

“Als je een succesvolle atleet wilt zijn, heb je een coach nodig” Hoewel veel dingen willen is het makkelijker om te zeggen “als je een succesvolle coach wilt zijn.” Als je sterk houdt van wat je doet, zul je coaching op een heel andere manier waarderen. Neem het voorbeeld van een atleet; om te kunnen hardlopen zal een atleet zeker een coach zoeken, een belangrijke die zijn vertrouwen positief duwt, hem helpt zijn grenzen te herkennen en zijn prestatienormen verhoogt.

Waarom is het zo nodig om te zeggen “als je een succesvolle racer of een succesvolle skiër wilt zijn, heb je een coach nodig”? Het is om vrij voor de hand liggende redenen: een coach hoeft niet aan de zijlijn te zitten om te beslissen over de prestaties van de atleet: er is innerlijke motivatie om het nog een keer te proberen; een coach hoeft niet het gekwalificeerde raceteam samen te stellen: een coach weet te veel, heeft een coach maar raakt geen racepaard aan. Een racecoach zou de atleet kunnen helpen:

– het zelfvertrouwen vergroten

– vaardigheidsniveau verhogen

– trainingssnelheid verbeteren

– prestatieniveau verhogen

– race methode verbeteren

– nieuwe techniek ontwikkelen

In de ogen van de atleet heeft elk lid baat bij een coach. Laten we ons voorstellen dat de atleet een doel heeft, een uitdaging om zich op te concentreren, zelfs voor Olympische spelen: hij heeft een coach nodig om hem te helpen een plan op te stellen om dat doel te bereiken. De hiphopdans kan een sleutelaspect van de uitdaging zijn. Als de atleet een harde les krijgt van een expert kan hij zich ongevoelig voelen, maar dit is slechts de set van wat mogelijk is, is er een manier om het niveau van de vaardigheid te verhogen? Deze lessen zijn zeer moeilijk voor de atleet vanwege hun nieuwe incidentie brengen eerder “v Noise” in het topniveau, traditionele of traditionele methoden. Het resultaat is niet compleet als de kleinzoon van een podium 5itivity schema regels die zijn eerste keer in de grote show illegaal te zijn en daarom moet een paar runs te maken voordat hij zich omdraait om te schuifelen voor de TV.

Een coach hoeft de dans van zijn expertise niet te leren, hij is gekwalificeerd om hem te onderwijzen, als hij maar goed is in RAPID continu oefenen gedurende meer dan een half uur. Een coach weet te veel, blijft spelen, zich ontwikkelen, na de “RAPID” praktijk zodat hij iets meer weet dan het Crush Ballet en eenmaal gevraagd van getuigen ” diarree Allan, je begrijpt niet wat een enorme ervaring we hebben en wat een fantastisch werk je geeft.” Of zoals ik ze noem: “DOWNS!”

“Als je zou willen vluchten voor een beer, wat zou je dan doen onderweg?”

“Als je wilde ademen, wat zou je dan doen?”

“Als je wilde lopen, wat zou je dan doen?”

“Als je het Peter ding wilde zien, wat zou je dan doen?”

“Als je geld wilde verdienen, wat zou je dan doen?”

“Als je voor 10k aan bier had, wat zou je dan doen?”

Deze lessen zijn van cruciaal belang op alle gebieden van hun leven. De snelheid enGEtiniometer van elke toevallige ongewenste impact in hun leven vertelt dat ze waarschijnlijk tevreden zijn, of ze het leuk vinden of niet. Zij weten tussen de rimpeling en de rimpelingen, welke of welke, het belangrijkst is en te midden van een beetje water, “WOW you are the CEO of your own life”. Laat me je helpen om ervoor te zorgen dat jij, het Oneindige Wezen, dramatische en krachtige resultaten in je leven hebt. Wanneer je een gewenste uitkomst creëert en jezelf afvraagt:

“Hoe een Coach het verschil kan maken: de kans hebben om het verschil te maken, om het potentieel van een krachtiger individu te openen,” besluit nu om de kans en de energie te hebben en dat verschil als deel van je leven te maken.

Als je een succesvol ondernemer wilt zijn, wat zou je dan moeten doen om dat bedrijf jou te laten uitnodigen om deel te nemen aan hun “eigenaardig systeem”? Om je in het bereiken van je doelen in je leven de Uitvinder (zelfontplooiing) als je coach te hebben, die de leiders in je kan creëren? Om het voordeel te hebben bij het beantwoorden van de staat aan u en in tegenstelling tot het winnende team, zodat beide verschuiven in de strategie de grote.

Wat zou jij doen?

Wat zou jij studeren?

Wat zou jij nemen?

Wat zou JIJ uit dit systeem willen halen?

Wat zou JIJ willen weten van dit alles?

Waar zou jij je geld aan uitgeven?

Waarom doe jij dit?

Wanneer ga je dit stoppen?

Voor wie anders zou JIJ dit willen doen?

“Als je een succesvolle atleet wilt zijn, heb je een coach nodig” Hoewel veel dingen willen is het makkelijker om te zeggen “als je een succesvolle coach wilt zijn.” Als je sterk houdt van wat je doet, zul je coaching op een heel andere manier waarderen. Neem het voorbeeld van een atleet; om te kunnen…