Hoeveel schulden moet je hebben?

Hoeveel schulden moet je hebben?

Coaching Roosendaal

Er zal een startgesprek zijn zoals; Bent u al volledig schuldenvrij? Wilt u zich in de toekomst in die positie bevinden? Heeft u schulden? Hoe lang heeft u schulden gehad? Hoe was uw hypotheek? Uiteraard zullen er meer van dit soort vragen zijn.

Wij ontmoeten onze cliënten op een wie het eerst komt, het eerst maalt basis. Soms is er een wachtlijst en soms raken mensen gewoon de weg kwijt. Hoe het ook gaat, er is altijd een eerste afspraak. In een perfecte wereld zou de budgetcoach de cliënt in de eerste sessie willen zien. Maar dit is geen perfecte wereld. Het is gemakkelijker om de eerste afspraak te plannen op een door de cliënt gekozen tijdstip. Hij zou graag willen dat het eerste consult minstens een half uur duurt.

In deze consultaties van een half uur geven wij informatie zoals budgetten voor professionals, zoals; jaarafsluitingen, belastingformulieren, financiële overzichten van de laatste 3-5 jaar, financiële websites, en andere bronnen. De doelen van de cliënt worden altijd meegenomen in budget coaching diensten. Dit is normaal gesproken het eerste consult van het eerste gesprek. Soms na dit deel, genoemd de verbredende analyse, de cliënt medicijnen in de beschikbaar voelen zich comfortabel met wat ze geleerd en niet meer willen op een misdrijf voor de volgende keer. Mensen willen leren en als ze onbekende informatie krijgen zal dat resulteren in een gedragsverandering die nieuw en voor hen is.

Budgetcoaches zijn er om mensen te helpen met hun inkomsten en uitgaven om een comfortabele positie te krijgen. Dit gebeurt via het budget, zoals het grootboek van je betaalrekening, en de betaalrekening. Tenzij het een enorme crisis is in plaats van een shopping trip voor kleren als je het je kan veroorloven.

Er zal een startgesprek zijn zoals; Bent u al volledig schuldenvrij? Wilt u zich in de toekomst in die positie bevinden? Heeft u schulden? Hoe lang heeft u schulden gehad? Hoe was uw hypotheek? Uiteraard zullen er meer van dit soort vragen zijn. Wij ontmoeten onze cliënten op een wie het eerst komt, het eerst…