How to Get a Great Body

How to Get a Great Body

Maar zelfs na de spiritualiteit had ik een probleem. Om preciezer te zijn, ik had wat men noemt een ziekte in mijn leven, waarvan ik de details zo dadelijk met je zal delen. Ik at een redelijk gezond dieet, maar ik miste twee belangrijke ingrediënten die samen een goede maaltijd vormen. Deze twee ingrediënten zijn capsaïcine en cayennepeper. Heb je ooit een pittig gerecht gegeten en meteen het branderige gevoel in je keel en in je mond gevoeld? Ik wel… en meestal krijg ik spijt van dat gerecht omdat de zware smaken in de saus de lichte overstemmen.

Capsaïcine is een stof die in hete pepers zit. Het is een pijnstiller, en helpt ons door het stimuleren van het immuunsysteem. Mijn punt is dat het wel degelijk zin heeft om hete pepers te eten, vooral in een smoothie met pepermunt, of in chili. Cayennepeper heeft een soortgelijk effect, en voor een verwarmend effect. Ik zou een maaltijd kunnen koken, vooral als ik Cayennepeper gebruik, met ¼ theelepel cayennepeper en geen hete pepers. Het zou mijn grootste vriend zijn in een snuifje. In chili en andere hete peper gerechten, zal slechts een paar jalapeancons (of sommige milde zoals jalapeno's) doen de truc.

Op een avond zat ik met een vriend te eten, en hij zei me dat hij een vieze geur uit mijn mond kon ruiken. Hij vroeg wat er aan de hand was, en ik legde uit dat ik een kleinigheidje bij me had dat ik in mijn mond moest stoppen. Hij keek er even naar en zei dat het niet slecht rook. We moesten lachen, en ik voelde me zo goed omdat ik hem had gezegd: "Dat is niet anders dan andere dingen die ik heb gegeten. Ik sla ook maaltijden over, en dat helpt me te kalmeren."

Als je je afvraagt waarom cayennepeper dit doet met iemands mond, het heeft allemaal te maken met de chemische stof die inwerkt op de alkalische chemie van ons lichaam. Wat je probeert te doen is, je probeert je lichaam te alkaliseren, omdat het oorzaken en enzymen bevat om het voedsel af te breken. Wat ik gisteravond deed was, ik nam een slok anijs cider, en er gebeurde niets. Daarna nam ik wat ik dacht dat een shot tequila was, en er was een zwakkere reactie van de maag. De combinatie van deze twee reacties bracht mijn maag volledig van streek, en ik had een grondige hoofdpijn. Eten deed zelfs pijn. Op zijn beurt was mijn spijsvertering ook van streek. Het is echt een interessante chemie, als je me toestaat.

Misselijkheid bestaat uit symptomen, niet slechts één aandoening. Cayennepeper kan de misselijkheid verlichten, maar er zijn andere manieren om hetzelfde effect te bereiken. Eén idee is om een flinke dosis vitamine C in te nemen, niet alleen om de misselijkheid te verlichten, maar ook om je metabolisme op te peppen. Cafeïne geeft ons een snelle schok, en hoewel het onnatuurlijk is, weet ik niet of ik het niet zou nemen voor een uitdaging. Ik weet wel dat ik niet het risico zou willen lopen diarree te krijgen, wat zou kunnen resulteren in een slechte trip.

Een laatste idee is dat wat je vandaag eet smakelijker kan worden gemaakt door met de maag te werken. Eén benadering is het ambient stimuleren van de maag. Transactie met de maag is hetzelfde als de maag stimuleren, en iets proberen als cafeïne in een vette maaltijd proppen zal waarschijnlijk niet goed gaan. Het is waarschijnlijker dat als cafeïne de strategie is, en het vet, het aantal verbruikte calorieën minder zal zijn dan het aantal verbrande calorieën. Ik geef er nog steeds de voorkeur aan boven een poeder zoals de scheergels, maar je zou het cafeïnepoeder kunnen inpakken.

Een transactie met de maag is niet ongehoord. Je zou je een specialist kunnen voorstellen die allerlei strategieën kent om maagkwaaltjes te verlichten.

Positief is dat een van de voordelen van buikspieroefeningen is dat ze je langer kunnen doen lijken. Niet alleen kunnen langere mensen het beter doen met buikspieroefeningen, maar men gelooft ook dat het doen van deze oefeningen een opening biedt voor je liezen en derrière. Nogmaals, niet veel wetenschappelijk bewijs, maar mijn waarnemingen hebben mij doen geloven dat het voordeel van slank zijn en minder vet worden wordt verkregen door het trainen van de buik.

Met al deze tips om de weg naar een prachtig lichaam te vergemakkelijken, onthoud dat discipline de sleutel is. De buikspieren zijn niet iets wat je moet trainen. Je moet er een zekere mate van controle over hebben. Ons lichaam is ontworpen om sterk te zijn, dus zorg ervoor dat u naar uw lichaam luistert om het afbouwproces in toom te houden.

Maar zelfs na de spiritualiteit had ik een probleem. Om preciezer te zijn, ik had wat men noemt een ziekte in mijn leven, waarvan ik de details zo dadelijk met je zal delen. Ik at een redelijk gezond dieet, maar ik miste twee belangrijke ingrediënten die samen een goede maaltijd vormen. Deze twee ingrediënten zijn…