How to Keep Your Life Healthy

How to Keep Your Life Healthy

popular place to eat, taco bell drive-through at dusk in roseburg, oregon - plt stockfoto's en -beelden

Ik voelde me fysiek zwak, maar werkte hard. Ik raakte geërgerd en het kostte me alles wat ik had om de golven van woede naar mezelf uit te roeien vanwege bepaalde overtuigingen die ik over mezelf had. Eén overtuiging was het ERT-probleem (oor, oog, schildklier, temporomandibulair gewricht) dat ik had (nu verdwenen).

Ik begreep dat overtuigingen de grondoorzaak zijn van emoties, daarom kun je ze elimineren en je leven opnieuw opbouwen rond nieuwe overtuigingen. Ik heb geleerd om met mijn klanten om te gaan op een manier die hen aanmoedigde om open te staan ​​en te praten. De meeste emotionele problemen zijn gebaseerd op angst. Angst dat er iets zal gebeuren, resulteert in angst, wat ertoe leidt dat het lichaam zich aanpast aan de angst. Tijdens het opgroeien heb ik me aangepast aan de angst om alleen te zijn, bang om in nieuwe situaties te komen, bang op school, enz., en eerlijk gezegd weet ik nog steeds niet hoe ik met deze ongemakkelijke gevoelens omging. Dit alles terwijl ik me er niet van bewust was.

het filteren van je levenskeuzes door je hersenen – dit is de EPA – Milieu-, fysieke en spirituele verwerking die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden.

Hoewel ik je geen magische formule kan geven om alles te onthouden wat je dagelijks moet doen om je gezond te houden, kan ik je enkele hulpmiddelen geven om aandacht te besteden aan je keuze van voedsel, lichaamsbeweging en rust.

1. Kies welk ziekenhuis u wilt bezoeken.

2. Kies welke artsen u wilt zien.

3. Pas op voor wat je in je lichaam stopt.

4. Selecteer bij welke sportschool je lid wilt worden.

5. Onthoud waarom je ervoor hebt gekozen om zorgconsument te worden.

6. Diagnose van jezelf.

7. Dien vervolgens de activiteiten (of gouden munten) in die u zullen helpen bij uw nieuwe levensstijl.

8. Zet in op de nieuwe levensstijl.

9. Bereid je voor om je geest opnieuw op te bouwen.

10. sancties (termijnen) voor het doorbreken van bepaalde gewoonten.

11. Griffith (mediteren) het Zelf.

12. begeleide groepstherapie om in groepstherapie te werken.

13. Gesynchroniseerde ademhalingsoefeningen naar een andere herinnering

14. manipuleer de knipperende lichten

15. Zet een tijdslimiet op sommige activiteiten die schadelijk zijn

16. geweten; aandacht besteden aan wat je denkt en voelt.

17. Houd een dagboek bij.

18. Lees een boek.

19. Oefening – volg het programmaWijs één activiteit aan als uw "training". Volg dan het beschreven programma. De actie moet repetitief zijn en bewust worden gecontroleerd.

Ik voelde me fysiek zwak, maar werkte hard. Ik raakte geërgerd en het kostte me alles wat ik had om de golven van woede naar mezelf uit te roeien vanwege bepaalde overtuigingen die ik over mezelf had. Eén overtuiging was het ERT-probleem (oor, oog, schildklier, temporomandibulair gewricht) dat ik had (nu verdwenen). Ik begreep dat…