Mijn werk in het programma

Mijn werk in het programma

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

Mijn werk in het programma in Utre Khalid heeft mij mijn eigen suggesties laten ontdekken en hoewel ik mij ten volle bewust ben van de kwaliteit van de programma's die ik mijn cliënten aanbied, komen zij altijd terug naar MIJ. Ze houden nooit op me te inspireren wanneer ik ze ontmoet. Als auteur, schrijfster en al vele jaren professioneel coach weet ik dat ik zowel individuen als bedrijven kan helpen om hun eigen levensprojecten door te werken, om hun innerlijke obstakels te overwinnen. Ik weet dat veel mensen bij mij komen voor coaching omdat ik hen help om door hun Apostalisk-verzoeken heen te werken – hun conditionering, de manier waarop ze denken, wat er bij hen speelt. Ik weet ook dat velen van hen niet over de relevante middelen beschikken om door hun verzoeken heen te werken, maar eerder gewoon een extra stel ogen nodig hebben om hen bij te staan. Daarom vraag ik mijn cliënten altijd of ze een andere vorm van ondersteuning nodig hebben.

Ik kreeg mijn Apostalisk dit jaar op mijn verjaardag en mijn zoon vroeg me of ik er een had, maar dat had ik niet. Hij kon een stukje van de binnenkant van mijn hand zien en vroeg hoe ik aan een gekleurde hand kwam, een levenscoach. Op mijn verjaardag lagen er overal in huis kaarten van vrienden en familie voor mijn zoon om aan mij te geven. Toen ik de kaart opende, vroeg ik me af of ik wel zo'n cadeau kon krijgen en of dat wel goed voor me was. Mijn zoon had me naar deze kaarten zien kijken en ik haalde toch mijn schouders op. Ik ging ervan uit dat iemand anders dezelfde band met deze kaarten zou hebben als ik en ik wilde niemand teleurstellen, maar ik kon niet uitleggen waarom ik er zelf geen kon kopen en, nog belangrijker, waarom ik er geen aan mijn zoon voor zijn verjaardag kon geven.

In het midden van de 24 uur die ik met mijn klanten doorbreng, doorloop ik mijn eigen coachingsessie en praten we over wat het is dat ik voor hen kan doen. We werken aan hun vraag en we vragen ons af of we wel de middelen hebben om:

"Wat is het proces dat ik kan volgen?

Wat heb ik nodig om de resultaten te zien die ik wil?

Wat ga ik de volgende keer anders doen om me gesterkt te gaan voelen?

Ik had me gerealiseerd dat schrijven een geweldige manier was om vooruitgang te boeken in mijn leven. Ik was op pad gegaan en had een Rich Kids duologieboek gekocht om te lezen en het was het laatste van mijn 10 boeken voor meer psychologische groei die ik wilde bezitten. Ik had dit boek in het geheim voorbereid als beloning voor het opgeven van de controle over mijn e-book… Ik had geweten dat het van mij zou zijn. Toen ik tijdens een signeersessie in het gangpad liep om een exemplaar mee naar huis te nemen voor mijn zoon, liep ik een plank op naar een andere plank om aan te kondigen dat ik het boek had. Ik had ook een exemplaar bij me gehouden. Een vriend van mij kwam naar me toe en zei 'Oh hé je hebt een boek, kijk eens op deze planken' Ik glimlachte terwijl ik hem aankeek en vroeg of hij er ook een had en dat had hij. Hij vertelde me over zijn ontwikkeling in zijn coaching en dat hij bezig was om zijn eerste boek om te zetten naar een boek in omslagformaat voor een e-book en ik was blij voor hem.

Toen kwam de vraag 'wat is het proces dat ik kan volgen' en daar had ik even een moment van nadenken over. Als ik mezelf had kunnen trainen om elke dag naar de bibliotheek te gaan, als ik consequent om twee uur 's nachts in mijn buurt kon zijn om 'boeken te lezen', zou me dat dan geholpen hebben?

Mijn werk in het programma in Utre Khalid heeft mij mijn eigen suggesties laten ontdekken en hoewel ik mij ten volle bewust ben van de kwaliteit van de programma's die ik mijn cliënten aanbied, komen zij altijd terug naar MIJ. Ze houden nooit op me te inspireren wanneer ik ze ontmoet. Als auteur, schrijfster en…