Therapeutische Therapie

Therapeutische Therapie

Sensi therapie

Er is een aantal veel voorkomende therapeutische optie. Sensi-therapie behoort tot de belastingklasse van de optietherapie. Dit betekent dat de therapie wordt gebruikt als een levensvatbaar therapie-alternatief voor een bepaald bewustzijn. Zij is dus primair in het streven naar andere alternatieven, of secundair in de behandeling zelf. De structuur van de therapie is zodanig dat bijna alles gedaan kan worden in de hele lichaamsmethode. Alle ingewikkelde methoden geven eenvoudige behandeling snel resultaat.

Er zijn vier belangrijke behandelingsmodaliteiten: massagetherapie, empathieformule, de Middengroepen Therapie, en het Spiegel Denkproces. Massagetherapie is een zeer krachtige techniek voor het hele lichaam – het helpt de eigenschappen van het lichaam te herstellen. Het verlicht spierspanning, verbetert de doorbloeding, enz. en kan worden gedaan door een therapeut of een arts.

De Middengroepen Therapie, is een verscheidenheid van therapeuten; een geschikte therapeut moet voldoende kennis hebben om het proces uit te voeren. Het gebruikte proces is blijkbaar zowel het herstel van interpersoonlijke relaties als het verlichten van symptomen, enz. Het gebruikte proces is een combinatie van strategieën voor therapeutische verandering en voor het welzijn van de patiënt. Het is bedoeld om de meeste psychologische, emotionele en lichamelijke stoornissen aan te pakken waarmee de patiënt te maken heeft. Deze omvatten dwangmatige symptomen, moeilijkheden bij het nemen van beslissingen, enz.

Het Spiegel Denkproces, is een eenvoudige maar buitengewone therapie in zowel fysiotherapie als therapie. Deze methode is in principe gericht op de processen van het denken. Het kan heel breed zijn. Spiegeldenken leert in wezen dat denken alleen door de bewuste geest, het omhulsel van het zelf, wordt gedaan, en dat denken gewoon is. spiegeldenken is gelijktijdig en de hele tijd beheerst. Deze therapeuten kunnen de patiënt in staat stellen zijn persoonlijkheid te zien, en is misschien populairder dan therapie die uiteindelijk de ziel van de patiënt niet kan zien.

Bij veel van de therapieën gaat het om zelfverandering en het vormen van onszelf tot veilige en passende reacties. Bepaalde therapieën ondersteunen iemands ontwikkeling. Elke therapie is gebaseerd op de behoeften van de student en wordt toegepast op een situatie-specifieke manier.

Er is een aantal veel voorkomende therapeutische optie. Sensi-therapie behoort tot de belastingklasse van de optietherapie. Dit betekent dat de therapie wordt gebruikt als een levensvatbaar therapie-alternatief voor een bepaald bewustzijn. Zij is dus primair in het streven naar andere alternatieven, of secundair in de behandeling zelf. De structuur van de therapie is zodanig dat…