Wat is een instructie

Wat is een instructie

Gastouder Helmond

Een instructio is een persoon die verantwoordelijk is voor de zorg van een klein kind zodat het kind naar school kan gaan. ze gaan dan vanaf de gastouderopvang naar school. Als een school dichtbij is, kunnen de instructieliefdes het verschil maken. Het kan zijn dat de kinderen niet meer kunnen slapen terwijl de gastouder weg is. Zij kunnen verantwoordelijk zijn voor de zorg van de school totdat de gastouder terug kan komen.

Ik had vroeger een school en er waren begrijpelijke tekortkomingen die het wegblijven van de school en de volwassenen van de buren moeilijk maakten. De instructie van de vrouw was noodzakelijk en we slaagden erin.Maar, er was een opgroeiend kind dat nu bij mij in de buurt woonde en ik herkende hem als een ‘van buiten de stad’, lager geklasseerd en ook de ondergeschikte van de klas. Nadat de moeder bij mij in huis was komen wonen, werd zij te groot voor de kinderen om weer in de klas te gaan wonen en deed zij een beroep op de instructie van de onderwijzeres.

Soms neemt de gastouder de controle over, weg van haar/zijn kinderen. Op hun beurt voelen de kinderen grote frustratie en willen ze terug naar hun oude school, zelfs als ze hetzelfde werk doen als voorheen. De nieuwe school waar wij opgroeiden was beter in staat om de kinderen te onderwijzen dan de vorige school.

De kinderen die moeten werken om hun school schoon te houden, wel, wij betaalden voor hen om voor zichzelf te zorgen en voor de kinderen om te werken. We hebben veel offers gebracht voor de kinderen en voor de school.

Valkuilen van wensdenken:

– Wensdenken is het uiten van een wens om te proberen een wens te rechtvaardigen- Ik wou dat mijn ouders niet blut waren en geld hadden. Ik zou geld krijgen en ze helpen. – Elk kind heeft ooit moeten werken om de ouders gelukkig te maken. – Wensdenken kan ook vele andere negatieve uitkomsten hebben.

Het is heel belangrijk dat iemand op u let en u helpt uw huis goed te laten draaien. Het is heel gemakkelijk om de gezondheid van je kind op school te wensen en haar ziek te laten worden. Maar sommige kinderen groeien op en hebben hulp en steun nodig op school, in een andere fase van hun leven. Heel jonge kinderen moeten goed in de gaten worden gehouden om hun energie en drang te behouden om dingen te doen die de andere kinderen niet kunnen.

Ik zou denken dat een tiener zijn best zou doen om onafhankelijk te zijn. Om dit te bereiken kan hij/zij worden aangemoedigd om thuis klusjes op te knappen, een deeltijdbaantje te nemen, opgeleid te worden tot huisouder. Het helpen van anderen is een uiting van een positief zelfbeeld. Ik denk ook dat het vergaren van geld iemand kan laten zien dat geld niet het middelpunt van het universum is. Het kan genoeg zijn om eten, kleding en misschien schoolgeld te betalen.

Soms moeten de kinderen in een groep worden geplaatst. Ze moeten in groepen zitten met kinderen van dezelfde leeftijd, of een moeder kan zich zelfs bij een groep aansluiten om op haar dochter te passen. Uiterlijk kan soms een zorg zijn voor een meisje, maar het is wat de maatschappij ons vertelt en we kunnen ons hieruit losmaken. Een mishandelingsmoeheid die gevangen zit in een gezonde onrealistische groepsmentaliteit, betekent dat zij precies hetzelfde kunnen meemaken als anderen, zonder pauze, zonder ruimte voor een eigen leven, en dat kan het slachtoffer onder veel stress zetten.

Een instructio is een persoon die verantwoordelijk is voor de zorg van een klein kind zodat het kind naar school kan gaan. ze gaan dan vanaf de gastouderopvang naar school. Als een school dichtbij is, kunnen de instructieliefdes het verschil maken. Het kan zijn dat de kinderen niet meer kunnen slapen terwijl de gastouder weg…