Wat zijn de voordelen van meditatie

Wat zijn de voordelen van meditatie

Christelijke mediator

 

 

 

De oosterse geneeskunde omvat een grote verscheidenheid aan geneeswijzen, waaronder acupunctuur, kruidengeneeskunde, massagetherapie, chriselijke meditation aromatherapie, Reiki, Chi Kung, Tai Chi, QiGong, groepstherapie en remediërende technieken. acupunctuur is gericht op specifieke punten op het lichaam, en werkt op specifieke punten in de energiestroom door het lichaam.

Kruidenkunde wordt vaak verward met kruidengeneeskunde. Hoewel men een beroep kan doen op de diensten van een aromatherapeut, is de belangrijkste beroepsbeoefenaar eigenlijk een arts. Het gebruik van oliën en andere vormen van botanische geneeskunde wordt vaak gezien als een natuurlijk “medicijn” zonder bijwerkingen. Klinisch onderzoek heeft echter aangetoond dat veel botanische geneesmiddelen aanzienlijke bijwerkingen hebben, en de meeste kruidengeneesmiddelen helpen niet bij het genezen of behandelen van ziekten.

Massagetherapie wordt vaak beschouwd als een natuurlijk “medicijn” met bijwerkingen. Dat is het ook! Een goede massage, niet alleen bedrijfsmassage, maar ook bankmassage, of rugmassage, werkt niet alleen in op de spierstructuur van het lichaam, maar kan de bloedsomloop stimuleren en ontspanning bieden aan lichaam en geest. U kunt de circulatie van het bloed en zuurstof naar alle delen van uw lichaam stimuleren, stress verminderen, helpen met het lichaamsbeeld, kan de staat van mentale alertheid bevorderen, en nog veel meer. Bovendien is het een weldaad voor de gezondheid en de vitaliteit, en omdat het zo is, kan een goede massage ook uw lichaamstemperatuur verhogen, wat u op zijn beurt de kracht geeft om actief te blijven.

Meditatie:

Dit, is ook een natuurlijk medicijn. De beoefening van meditatie omvat realisatie en focus op een enkel object of idee. Denk aan een kaars. Je let op de vlam, het gevoel van de warmte, de geur van de geuren, enzovoort. Deze vorm van meditatie kan voordelen hebben voor de chemie van het lichaam, het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Voordelen van meditatie zijn onder andere het verlichten van stress, het verwijderen van gifstoffen, het vergroten van de innerlijke stilte, het wegnemen van twijfels, en het vergroten van iemands krachten. Meditatie wordt beschouwd als een van de belangrijkste hulpmiddelen in de apathologie kliniek.

Tai Chi:

Tai Chi is een krijgskunst en is ook een lichaamsoefening. Het vindt plaats in een reeks stappen waarbij de spieren en gewrichten van het lichaam worden gecontroleerd door geleidelijke verandering, waardoor letsel wordt geminimaliseerd. De belangrijkste bedoeling van de oefening is het lichaam en de geest van een individu op te voeden, waarbij tegelijkertijd het risico op letsel wordt verminderd. De populaire term “Qigong” is afkomstig van Tai Chi.

Er zijn vele soorten Yoga, zoals Bikram, Anusara, en Sivananda, en ze beoefenen allemaal dezelfde reeks stappen. In de Verenigde Staten zullen de meeste Yoga-instructeurs een integratieve les volgen, die een grote verscheidenheid aan houdingen omvat. Dit kan een geweldige manier zijn om de beste fysieke voordelen van de beoefening te zien, zonder veel van de meestal bijbehorende spier-rug blessures die gebruikelijk zijn bij veel andere vormen van lichaamsbeweging.

Raadpleeg een gediplomeerde yogaleraar voordat u zich inschrijft voor een les, want een gebrek aan flexibiliteit, armkracht en uithoudingsvermogen sluit veel beroepen uit. Yoga heeft vele voordelen, zoals minder stress, meer spierkracht en een groter bewegingsbereik. Veel mensen beginnen Yoga te omarmen als een manier om hun energie te verhogen, in vorm te blijven, en zelfs om stress te beheersen. Er zijn veel praktijken over de hele wereld die zijn opgenomen, aangenomen, of worden ondersteund door de wetenschap dat de beoefenaar kan profiteren in hun dagelijks leven. Als je een carrière nastreeft die deze voordelen biedt – niet alleen financieel maar ook emotioneel – dan ben je er zeker van het leven van velen te verrijken.

lees meer:

      De oosterse geneeskunde omvat een grote verscheidenheid aan geneeswijzen, waaronder acupunctuur, kruidengeneeskunde, massagetherapie, chriselijke meditation aromatherapie, Reiki, Chi Kung, Tai Chi, QiGong, groepstherapie en remediërende technieken. acupunctuur is gericht op specifieke punten op het lichaam, en werkt op specifieke punten in de energiestroom door het lichaam. Kruidenkunde wordt vaak verward met kruidengeneeskunde.…