Wat fysiotherapie voor u kan doen

Wat fysiotherapie voor u kan doen

Fysio Veldhoven

Wat is fysio en hoe kan het helpen?

Fysio is een behandelingsmethode om iemand te helpen met pijn, trauma of ziekte om te gaan of om iemand te helpen ermee om te gaan. Dit omvat mobiliteit, lichaamsbeweging, gewichtdragende oefeningen, massage, fysiotherapie en andere verwante procedures.

Fysiotherapie is een verandering van levensstijl en wordt meestal in een kliniek uitgevoerd. Overweeg hoe fysio u kan helpen.

o Pijn verminderen, beheersen en controleren.

o Verbetering van de mobiliteit en beweeglijkheid van gewrichten en spieren in gewrichten, spieren en ligamenten en hulpmiddelen.

o gewrichten, spieren of gewrichten sneller en beter te controleren en te gebruiken door oefeningen, onnodige fysieke weerstand of belasting, enz.

o u te helpen goed te eten en te voeden

o Een productieve levensstijl ontwikkelen en handhaven

o Stress verminderen en uw medische toestand beheren

De fysiotherapeut moet op de hoogte zijn van uw lichamelijke conditie, toestand en voorgeschiedenis. Vraag alles wat u moet weten en geef de therapeut een doorverwijzing naar de fysiotherapeut die de behandeling kan regelen op het meest geschikte niveau en gevolg voor de patiënt. Een patiënt met een specifieke aandoening die behandeld moet worden, zal meestal een meer specifieke behandeling nodig hebben en een patiënt met een vergelijkbare aandoening kan ook een meer specifieke behandeling nodig hebben.

De sessies van de fysiotherapie moeten worden gestructureerd rond de diagnose en behandeling van de aandoening en tijdens deze periode moet u passende interventies krijgen zoals pijnbestrijding, oefeningen, oefenroutines, dieet, massage, fysiotherapie, mobiliteit, gewrichten en spieren, enz.

Naast de fysieke therapie is er ook de mentale therapie. Dit wordt gedaan om overtuigende psychologische resultaten te behalen.

– Beoordeel uw huidige conditie,

– Bedenk uw doelstellingen en stel strategieën voor, bepaal ze en zet ze in gang om uw doelstellingen te bereiken.

– Gebruik uw verbeelding, ga op een korte reis in uw verbeelding en visualiseer wat u wilt bereiken en bereik het

– Bedenk dat je met de persoon hebt gepraat die antwoordt op de manier waarop je zou willen dat je had gepraat. De persoon zou je suggesties en aanwijzingen geven op de cruciale gebieden zoals thuis, werk en daarbuiten.

– Denk aan de mensen die u geholpen en aangemoedigd hebben en aan allen die naast u staan, om u in staat te stellen te slagen in uw missie.

– Wanneer dingen niet lukken of je het gevoel hebt dat alles niet goed gaat en je bijna gek wordt probeer dan je emoties onder controle te houden. Om weer normaal te worden en op weg te gaan naar succes

– Denk dan aan je doelen en plan dat het je naar een ander niveau van succes zal brengen. Het is belangrijk om je te concentreren en aandacht te besteden aan je doelen, omdat dit helpt om de hele tijd gefocust te blijven.

Creëer de omstandigheden waardoor je je bedreigd, bezorgd of angstig voelt, zodat je de energie creëert voor je succes. Help jezelf om te kiezen wat je wilt doen. Onthoud dat je ook zult moeten betalen voor je daden, hetzij in de toekomst of in het heden.

Bedenk nu hoe u de doelen zult bereiken en probeer u voor te stellen waar uw stappen u zullen brengen. Denk aan jezelf als je je doelen hebt bereikt en visualiseer de manier waarop je in dat nieuwe huis zit of die deal sluit. Denk aan de glimlach op uw gezicht, de geluiden die u hoort, de vreugde in uw hart.

Om je doelen te bereiken moet je gemotiveerd blijven en je alleen richten op het eindresultaat, visualisatie helpt je om focus te houden en vertrouwen op te bouwen.

Bovenal moet je je negatieve gedachten en emoties blokkeren en wanneer je je moe voelt, denk dan aan dat gevoel van je droom en laat het je leiden om op een succesvolle manier te werken.

Wat is fysio en hoe kan het helpen? Fysio is een behandelingsmethode om iemand te helpen met pijn, trauma of ziekte om te gaan of om iemand te helpen ermee om te gaan. Dit omvat mobiliteit, lichaamsbeweging, gewichtdragende oefeningen, massage, fysiotherapie en andere verwante procedures. Fysiotherapie is een verandering van levensstijl en wordt meestal in…